Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yoksul semtlerde madde kullanımı: Sorular, sorunlar ve öneriler – Ertan Aksoy ile söyleşi: “Madde bağımlılığı artık zenginden çok yoksulun karşı karşıya kaldığı bir olumsuzluk olarak karşımıza çıkıyor”

Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) tarafından hazırlanan “Yoksul Semtlerde Madde Kullanımının Yaygınlaşması Raporu” 3 Mart 2021 günü çevrimiçi bir toplantı ile basına ve kamuoyuna duyuruldu. Her geçen gün giderek artan madde bağımlılığı, toplumun en önemli sorunlarından birisi haline gelirken, SODEV tarafından hazırlanan “Yoksul Semtlerde Madde Kullanımının Yaygınlaşması Raporu” uyuşturucu ve madde kullanımıyla ilgili çarpıcı bilgileri ortaya koydu. Raporun çıktıları, madde kullanımının yarattığı sorunları ve bu sorunun çözümü için gerekli politika önerilerini SODEV Başkanı Ertan Aksoy ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.