Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prens Harry ve Meghan Markle röportajı ve İngiltere’de ırkçılık tartışmaları -Sevi Sarıışık ile söyleşi

İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in torunu Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey’e verdikleri röportajda, diğer kraliyet mensuplarıyla ilişkileri ve yaşadıklarının sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Çift, doğacak bebeklerinin teninin ne kadar “koyu” olacağına ilişkin kraliyet ailesinden bir kişinin yaptığı yoruma dikkat çekince, Kraliyet ailesinin ırkçı olup olmadığı, ülkenin ırkçılık ve ayrımcılıkla yeterince mücadele edip etmediği İngiltere’de tartışma konusu oldu. Mülakatın İngiltere’deki yankılarını Londra’da yaşayan gazeteci Sevi Sarıışık ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler