Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (167) : Mor Fihrist ve toplumsal cinsiyet eşitliği – Sevna Somuncuoğlu, Zeynep Alemdar ve Sevilay Çelenk ile söyleşi

Bu yayında, temel konularda kadınların sesini çoğaltmak, medyada cinsiyetçilik ve önyargı ile mücadele etmek ve kadınlar için profesyonel fırsatları artırmak için yola çıkan bir projeyi, Mor Fihrist‘i konuştuk. Özellikle ülkedeki kurum ve kuruluşların, işverenlerin, siyasi partilerin, medyanın alanında sözü olan kadınlara ulaşmasına aracılık etmek ve kaynak oluşturmak için kurulan Mor Fihrist, kadın uzmanların profillerinden oluşan ücretsiz bir veri tabanı. Daha detaylı bilgi için bu yayının konukları Demir Leblebi Kadın Derneği’nden Sevna Somuncuoğlu, iletişim bilimi doçenti Sevilay Çelenk ve uluslararası ilişkiler profesörü Zeynep Alemdar‘a kulak verin.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.