Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Türkiye’de Doğru Bilgiyi Aramak: Çöldeki Vahanın Peşinde” Raporu – Dr. Sarphan Uzunoğlu ile söyleşi

NewsLabTurkey Research Hub, 2 Nisan 2021 tarihinde “Türkiye’de Doğru Bilgiyi Aramak: Çöldeki Vahanın Peşinde” başlıklı bir rapor yayımladı. NewsLabTurkey Research Hub Direktörü Dr. Sarphan Uzunoğlu ve NewsLabTurkey Araştırma Asistanı Verda Uyar’ın hazırladığı raporda, “Ulusal ve uluslararası doğrulama aktörleri, Türkiye’nin doğrulama haritası, Doğruluk kontrolü aktörleri ve Doğrulama platformları: Yolculuk nereye?” ana başlıkları yer alıyor. Rapordaki başlıkları, Türkiye’nin doğrulama yolculuğunu, doğrulama yapan kişilerin kendilerini nasıl tanımladığını, koronavirüs salgınının doğrulama yapanları nasıl etkilediğini ve raporun sonuçlarını Dr. Sarphan Uzunoğlu ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.