Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TÜRSAB İzmir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kıvanç Meriç ile söyleşi: “Bu kapanma turizm içinse çok yanlış bir karar çünkü zamanlaması çok kötü”

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) İzmir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kıvanç Meriç, Medyascope yayınında Aytuğ Özçolak’ın sorularını yanıtladı.

Tam kapanma kararının sadece turizmin canlanması için alınmış bir karar olmadığını belirten Meriç, “Turizmciler için olsaydı en başta bayram dönemini kapsamazdı. Bu sezona girerken biz turizmciler için en önemlisi olan bayram dönemi kapanma kararı kapsamına girdi” dedi. 

Meriç, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un “30 milyon turist hedefimizi koruyoruz” açıklamasıyla ilgili olarak ise “30 milyon çok iyimser bir rakam ama bu sene 25 milyonlara gelmek bile Türkiye gibi bir ülke için çok önemli” diye konuştu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.