Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Polonya’ya SİHA satışı: “ABD ile ilişkiler dipte seyrederken, Türkiye NATO içinde kendisine kendi imkanları ile alan açmaya çalışıyor olabilir” – Arda Mevlütoğlu ile söyleşi

Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi aldığı için ABD’den yaptırım gören, NATO içindeki güvenilirliği sorgulanan Türkiye’nin, NATO ve Avrupa Birliği üyesi Polonya’nın, üstelik Rusya’ya karşı savunmasını güçlendirmek üzere, Türkiye’den 24 adet silahlı insansız hava aracı (SİHA) satın alacak olması ne anlama geliyor? Savunma ve güvenlik politikaları uzmanı Arda Mevlütoğlu ile SİHA’ları ve savunma ihracaatının dış politika enstümanı olarak kullanımını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.