Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ezgi Mola’ya Musa Orhan’a hakaretten dava, destek verenlere suç duyurusu – Avukat Ceren Akkaya: “Musa Orhan davasında hukuki etik ilkelerin ardına sığınabilmek için ‘masumiyet karinesi’ kullanılıyor”

Oyuncu Ezgi Mola hakkında, Batman’da geçen yıl İpek Er’e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan Musa Orhan‘a hakaret ettiği iddiasıyla dava açıldı. Mola, Musa Orhan’ın tutuksuz yargılanmasına tepki göstererek sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı. Orhan’ın avukatı, sosyal medya hesabından Ezgi Mola’ya destek mesajı yollayan 16 kişi hakkında da suç duyurusunda bulundu. Gelişmelerin hukuki boyutunu avukat Ceren Akkaya ile konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.