Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Karadeniz’deki sel bölgesine giden AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya tepki: “Hepiniz suçlusunuz, her şeyi görmezden, duymazdan gelin”

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinin ardından bölgeye çok sayıda siyasetçi gitti. Selde yakınını kaybeden bir vatandaş, ilçeye gelen AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya tepki göstererek, “Hepiniz suçlusunuz. Her şeyi görmezden, duymazdan gelin” dedi. Göksu, tepkinin ardından alanı terk etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) son açıklamasına göre, Orta ve Batı Karadeniz’de 11 Ağustos’ta yaşanan sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 51’e yükseldi. Selde 43 kişinin yaşamını yitirdiği Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine çok sayıda siyasetçi gitti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gün boyunca bölgede incelemelerde bulunurken, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da bölgeye giden diğer siyasetçilerdendi.

Selde yakınını kaybeden bir vatandaş, AKP’li Göksu’ya tepki gösterdi ve şunları söyledi: “Konuşmak istemiyorsunuz. Hepiniz suçlusunuz. Siz konuşmayın, siz görevinizi yapın. Siz susmayı deneyin. Sustukça acılarımız çoğaldı. Her şeyi görmezden, duymazdan gelin. Her şeyi, hepsini biliyoruz.”

Göksu ise bu tepkinin ardından alanı terk etti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.