Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Reha Erdem’in yönettiği “Seni Buldum Ya!”, Stanford Üniversitesi Kütüphaneleri kataloğuna girdi

Reha Erdem’in yönettiği film “Seni Buldum Ya!”, ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Stanford Üniversitesi tarafından kalıcı olarak lisanslandı ve derslerde gösterilmek üzere Stanford Üniversitesi Kütüphaneleri’nin kataloğuna alındı. Erdem’in “Kaç Para Kaç”, “Beş Vakit” ve “Hayat Var” filmleri de kütüphanenin kataloğunda yer alıyor.

Reha Erdem, filmi 2020 yılının Nisan ayında, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasakları ilan edildiği günlerde İstanbul’da, çevrimiçi görüşme platformu Zoom üzerinden çekmişti. Kara komedi türündeki film, koronavirüs salgını dönemini fırsat bilerek çevrimiçi bir suç ağı kuran iki dolandırıcının ve bu ağa yakalanan insanların korku, endişe ve bir o kadar da başkaldırı, heves, empati, aşk ve dans dolu hâllerini anlatıyor.

Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Esra Bezen Bilgin, Tansu Biçer ve Ecem Uzun’un rol aldığı “Seni Buldum Ya!”, MUBI platformunda gösterimde.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.