Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD-Türkiye ittifakının F-16 sınavı – Emekli Büyükelçi Fatih Ceylan ve Sinan Ülgen ile söyleşi

Ankara’nın, Rusya’dan S-400 alımı nedeniyle yaptırım gördüğü ABD’den 40 adet F-16 savaş uçağı talep ettiğine dair haberler, ABD Başkanı Joe Biden’ı ikili ilişkilerin seyrini olumlu ya da olumsuz değiştirecek şekilde inisiyatif almaya zorlayan bir hamle olarak ortaya çıktı. Türkiye’nin eski NATO Daimi Temsilcisi emekli Büyükelçi Fatih Ceylan ile Ekonomi ve Dış Politika Araştırmaları Merkezi (EDAM) Başkanı Sinan Ülgen, Beyaz Saray’ı devraldığı günden bu yana Biden ile kurumsal değil doğrudan ilişki kurmayı deneyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını ve ABD-Türkiye ilişkilerinin seyrini değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.