Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Biden’ın Demokrasi Zirvesi – “Sızdırılan davetli listesinde Türkiye’nin olmayışı, büyükelçiler konusunda takınılan tutumla ilgili olabilir” – Faruk Loğoğlu ile söyleşi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde ev sahipliği yapacağı çevrimiçi Demokrasi Zirvesi’ne davet edilecek ülkelerin listesi medyaya sızdırıldı. Listede Türkiye, Azerbaycan ve Macaristan gibi ülkeler yok ama demokrasi sicili son derece sorunlu olan Filipinler var. Görüşüne başvurduğumuz eski Vaşington büyükelçilerimizden Faruk Loğoğlu, davet listesinin değişebileceğini hatırlatıp, bu aşamada böyle bir listenin sızdırılmasının mesaj içerdiğini söylüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.