Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hakkı Özdal ve Bahadır Özgür ile İki Satır (89): Türkiye’nin yarını, Erdoğan’ın mirası

Hakkı Özdal ve Bahadır Özgür, “İki Satır”ın 89. bölümünde siyasi iktidarın ekonomi politikaları ve tercihleriyle kur patlamasının nasıl bir ekonomik krize dönüştüğü üzerinde durdu. Bahadır Özgür Türkiye’de siyasi krizlerin hep kur ve enflasyon patlaması dönemlerine denk geldiğini söyledi. Özgür, Türkiye’de siyasi ve iktisadi krizlerin ortak seyrini şöyle anlattı: “Kur patlaması Türkiye’yi krize sürüklüyor. Siyasi iktidarlar kendi bekalarını merkeze alarak bu krize karşı bir istikrar programı uygulamayıp, enflasyonu bastırmadıklarında enflasyon patlıyor ve krizin maliyeti halkın üstüne yıkılıyor.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.