Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde sekiz zanlı tutuklandı

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili 17 zanlıdan 16’sı Bakırköy Adliyesi’ne getirilmiş, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilmişti. Koronavirüs testi pozitif çıkan bir zanlı ise karantinaya alınmıştı. Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde adliyeye sevk edilen 16 kişiden sekizi tutuklandı.

Eski Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Kadir Yasak ve Ali Yasak’ın da aralarında bulunduğu 11 şüpheli 29 Ocak’ta yakalandı.

Devam eden soruşturmada, şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkân sağlayan altı kişi daha gözaltına alındı.

Böylece gözaltı sayısı 17’ye yükseldi.

Cinayette kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, Yeşilköy Sahili’nde kayalıkların altında gizlenmiş olarak bulundu.

Sekiz kişi tutuklandı

Emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından 17 zanlıdan 16’sı Bakırköy Adliyesi’ne getirilmiş, zanlılar tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilmişti.

Koronavirüs testi pozitif çıkan bir zanlının ise karantinaya alındığı belirtilmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili bugün (7 Şubat) adliyeye sevk edilen şüphelilerden sekizi tutuklandı, sekizi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.