Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dördüncü Yol (96): Altı muhalefet partisi liderinin birlikte verdiği fotoğraf ne anlama geliyor?

Dördüncü Yol’da bu hafta siyasetbilimciler Gülçin Karabağ, Edgar Şar ve Nezih Onur Kuru ile avukat Gürkan Çakıroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti olmak üzere altı muhalefet partisi liderinin 12 Şubat Cumartesi akşam yemeğinde buluşması ve birlikte verdikleri fotoğrafın anlamı, fotoğrafın Türkiye’nin demokratikleşmesi ve yeniden yapılandırılması sürecindeki kritik önemi ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) bu fotoğrafta yer almamasının yaratabileceği handikaplar üzerinde durdu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.