Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (21 Nisan 2022): Kılıçdaroğlu’nun elektriği kesildi | Aktroller ve Şentop polemiği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği kesildi. Kılıçdaroğlu elektrik zamlarına tepki olarak faturasını ödemeyeceğini açıklamıştı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun bu kararı üzerine “Sen elektrik faturanı ödemediğin zaman yapılacak işlem nedir? Elektriğin kesilmesidir” demişti.

AK Trol olarak bilinen ve “Cumhur Frankfurt” ismini kullanan kişi, Twitter üzerinden TBMM Başkanı Mustafa Şentop’la başlayan tartışmanın bittiğini yine Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Cumhur Frankfurt, Şentop’u arayarak “haddini aştığını” belirttiğini ve Şentop’un da “anlayış” gösterdiğini yazdı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ile Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriğinin kesilmesini, gazeteci ve yazar Ali Bayramoğlu ile trol tartışmalarını, siyasetin gündemindeki mülteci meselesini ve Kılıçdaroğlu’nun açıklamasını konuşacağız.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.