Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Özdağ’dan Soylu’ya: “Senden korkan senin gibi olsun, birimiz ölene kadar bu iş devam edecek”

Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya meydan okumuştu. Bugün saat 11:00’de İçişleri Bakanlığı’nın önüne gelmek isteyen Özdağ’a polis engel oldu. Meclis önünde açıklama yaparak Soylu’ya seslenen Özdağ, “Sen korktun. Süleyman, senden korkan senin gibi olsun. Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Görevin bittiği zaman tutuklanacaksın kardeşim. Bundan sonra bu iş birimiz ölene kadar devam edecek. Ya sen bu milletin önünde özür dileyeceksin ya da bu kavga sonuna kadar devam eder” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisinde Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök’ün de aralarında bulunduğu bir grup gazeteciyle çektirdiği fotoğraf tartışılmaya devam ediyor. Fotoğraf tartışmasıyla ilgili konuşan İmamoğlu, “Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi’yi davet etmek istiyorum” dedi.

Tam 50 sene önce bugün idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, Türkiye genelinde anıldı.

Detaylar ve gelişmeler canlı anlatım sayfamızda. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.