Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (17 Haziran 2022): Öcalan’a görüş izni iddiaları | Kılıçdaroğlu Arınç’a sahip çıktı

Editör: Egemen Gök

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç’a sahip çıktı. Kılıçdaroğlu, bugün İzmir’in Ödemiş ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşe yazısında, 23 yıldır İmralı Cezaevinde bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan’a görüş izni verileceğini iddia etti. Selvi, kulislerden edindiği bilgilere göre yakında Öcalan’ın bir aile bireyiyle görüşmesine izin verileceğini yazdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bugün (17 Haziran) Çapa’da şehrin ilk Kent Lokantası’nı açtı. İBB, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2004 yılında kurduğu Sıcak Yuva Vakfı’na tahsis edilen binayı geri aldı ve aynı binayı Kent Lokantası’na dönüştürdü.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope İzmir muhabiri Aytuğ Özçolak ile Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki temaslarını, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Vahap Coşkun ile Öcalan’a dair iddiaları konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.