Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dördüncü Yol (115): BDDK kararı, İBB seçimlerinin yıldönümü, Veliaht Prens’in ziyareti, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenazesi

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın ziyareti Türkiye dış politikası açısından ne anlama geliyor? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) sermaye kontrolü kararı ekonomiyi kısa ve uzun vadede nasıl etkiler? Nakşibendiliğin bir kolu olan İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenazesinde verilen fotoğraf tarikat yapılanmaları ile devlet arasındaki ilişkilere dair ne söylüyor?

Siyasetbilimciler Gülçin Karabağ, Edgar Şar, Alphan Telek ve Sezin Öney haftanın ön plana çıkan iç ve dış siyaset başlıklarını Dördüncü Yol’da değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.