Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bize Medyascope’u Sorun (30): Tırmanışa geçen salgın nereye gidiyor? Prof. Alpay Azap ve Dr. Nuriye Ortaylı izleyici sorularını yanıtladı

Koronavirüs salgınında vaka sayıları Türkiye’de ve dünyada yeniden tırmanışa geçti. Dördüncü doz aşıların vurulmaya başlandığı Türkiye’de salgın nereye gidiyor? Kimler dördüncü doz aşı vurulmalı? Daha bulaşıcı varyantlarla karşılaşmaya başladığımız salgın nasıl bitecek?

İnfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı Prof. Dr. Alpay Azap ve halk sağlığı uzmanı Dr. Nuriye Ortaylı, “Bize Medyascope’u Sorun” programına konuk oldu. Azap ve Ortaylı, canlı yayında izleyicilerin salgına dair sorularını yanıtladı.

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği’nin (KLİMİK) açıkladığı, koronavirüse karşı güncel bağışıklama önerilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.