Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (18 Temmuz 2022): Kabine toplanıyor, Erdoğan İran’a gidiyor | Dünya enflasyon ile nasıl mücadele ediyor?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabine toplantısına başkanlık edecek. Kabine toplantısının ardından üniversite mezunlarının Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) borçlarına ilişkin bir düzenleme getirilmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran’a gidiyor. Erdoğan, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi ile Türkiye-İran-Rusya Üçlü Zirvesi için bugün ve yarın Tahran’da olacak. Erdoğan, yarın Tahran’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le de bir araya gelecek. Görüşmenin konusu ise Suriye. 

Yirmi yılın ardından aynı seviyeye gelen dolar ve euro kurları nereye gidiyor? ABD Merkez Bankası (Fed), faizleri ne kadar artıracak? Dünya ve Türkiye enflasyon ile nasıl mücadele ediyor? Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu, ekonomideki son gelişmeleri Gündem’de yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.