Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (11 Ağustos 2022): Bakan Nebati’ye göre enflasyon düşecek, peki nasıl? & Akşener Nevşehir’de

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati enflasyondaki gidişata ilişkin açıklamalarda bulundu, ”Milletimizin sayısız sorununu çözmeyi nasıl biz başardıysak, enflasyonu da aynı kararlılıkla yine biz yeneceğiz” dedi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, iktidarın IMF’den 6,5 milyar dolar borç aldığını iddia etti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise bu iddiayı yalanladı.

Enflasyon nasıl ve ne zaman düşecek? Türkiye IMF’den borç mu aldı? Amerika Birleşik Devletleri’nde enflasyon nasıl düştü? Ekonomist Prof. Dr. Kamil Yılmaz, ekonomide yaşanan son gelişmeleri Gündem’de yorumladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Niğde’nin ilçe ve beldelerini gezerek esnafla görüştü, bugün de Nevşehir’de temaslarını sürdürecek. Akşener’in Niğde ziyaretini takip eden Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş, izlenimlerini Gündem’de anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.