Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (8 Eylül 2022): Prof. Dr. Emre Erdoğan ile “kararsız seçmen” tartışması & Türkiye-Yunanistan gerilimi

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım.

Tarkan’ın 9 Eylül’de İzmir’de vereceği konser için kurulan sahne yıkıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Tarkan, “İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

Mersin’in Gülnar ilçesinde dün sabah başlayan ve gece saatlerinde Silifke ilçesine sıçrayan orman yangını devam ediyor. Yangının söndürülmesi için bölgede havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor. Atina, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege adaları ile ilgili açıklamalarını kışkırtıcı olarak nitelendirdi. 

Siyasetbilimci Prof. Dr. Emre Erdoğan, Türkiye-Yunanistan geriliminin seçmene yansımalarını, kararsız seçmen tartışmalarını ve seçime doğru Türkiye atmosferini Gündem’de yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.