Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (23 Eylül 2022): Kılıçdaroğlu’ndan partililere “Benimle birlikte misiniz?” çağrısı | Demirtaş ve Mızraklı’dan Mahsa Amini protestosuna destek

Editör: Egemen Gök 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir-Seferihisar’daki kampında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, partililere seslenerek, “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?“ diye sordu. İmamoğlu ve Yavaş dahil CHP’liler sosyal medya hesaplarında ve salonda Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısına destek verdi.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı, Mahsa Amini’nin katledilmesini protesto etmek ve İran’daki direnişe destek vermek amacıyla saçlarını kazıttı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit Belediyesi Nihat Gürer Spor Tesisleri’nin açılışını yaptı, Çınar Akademi’yi ziyaret etti ve İzmit Belediyesi’nin çalışmalarının anlatılacağı programa katıldı. Güne Bakış’ın bu akşamki konukları gazeteci ve yazar Taha Akyol, Medyascope muhabirleri Cansu Timur ve Ufuk Çeri, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.