Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (25 Eylül 2022): İşgal altında referandum | Babacan Siirt’te miting düzenledi, Kılıçdaroğlu İzmir’de açılışa katıldı

Editör: Buket Topaktaş 

Rusya-Ukrayna savaşı yedinci ayını doldurmak üzere. Ukrayna’nın işgal altındaki dört bölgesinde Moskova destekli yetkililer, topraklarının Rusya tarafından ilhak edilmesi için referandum düzenliyor. Referandum, salı gününe kadar devam edecek. Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Rusya uzmanı Aydın Sezer işgal altındaki referandumu ve savaşın geleceğini yorumladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İzmir’de İz Dönüşüm Fabrikası’nın açılışına ve Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm 1. Etap Temel Atma Töreni’ne katıldı. 

İlk üç mitingini Gaziantep, Gebze ve Yozgat’ta düzenleyen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, dördüncü mitingini Siirt’te yaptı. 

Medyascope Ankara muhabirleri Cansu Timur ve Özgecan Özgenç liderleri takip etti ve son gelişmeleri aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.