Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD gezisi dördüncü gününde: Kılıçdaroğlu Vaşington’da ekonomi ve siyaset çevreleriyle bir araya gelecek, görüşmeler basına kapalı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki (ABD) temaslarına bugün başkent Vaşington’da devam edecek. Kılıçdaroğlu, ABD’de seçimle göreve gelmiş Türkler, Dünya Bankası çalışanları ve Türk-Amerikan kadın liderlerle bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu’nun sekiz görüşmesinin altısı basına kapalı olarak yapılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Ekim’de gittiği ABD’de temaslarına devam ediyor. Kılıçdaroğlu, bugün başkent Vaşington’da Türkiye saati ile saat 19:00’da ABD’de siyasette görev almış Türkler ile, 19:15’te Dünya Bankası çalışanları ile ve 21:20’de Türk-Amerikan kadın liderlerle buluşacak. Buluşmalar basına kapalı yapılacak.

HABER: Kılıçdaroğlu, ABD dönüşü “yapısal reçete”yi açıklayacak: “Geziler amacına ulaştı”

STK ve ekonomi çevreleriyle bir araya gelecek

ABD’deki görüşmelerinde sivil toplum kuruluşları ve ekonomi çevreleriyle görüşeceği belirtilen Kılıçdaroğlu, German Marshall Fund (Alman Marşal Fonu) ve finansal teknoloji şirketi olan PAYPAL yetkilileri ile toplantı yapacak.

Kılıçdaroğlu, Vaşington Büyükelçisi ile görüşecek

Kılıçdaroğlu, Türkiye saati ile 22:00’de Türkiye’nin Vaşington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ile görüşecek. CHP lideri, Mercan ile görüşmesinin ardından saat 23:00’te Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Büyükelçisi Dr. Andrise Bass ile bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu ABD’ye gidecek – “Siyasi arayış içermiyor, gençlere geri dönün çağrısı yapacak”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.