Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (3 Aralık 2022): CHP vizyon belgesini açıkladı | Ruşen Çakır ve Hıdır Göktaş değerlendirdi

Editör: Gamze Elvan

Prodüksiyon: Özgün Özgül

Reji: Meryem Melek Köse & Şemsi Can Albayrak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda “İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması”nda vizyon belgesini açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün ülkenin kaderini değiştirme günüdür. Bunun için yönetim anlayışımızı kökten değiştirmeliyiz. Ancak bunun çaresi mevcut tek adam gitsin, başka bir tek adam gelsin değilsindir. Bugün bizden bambaşka bir sistemin altyapısını dinleyeceksiniz” dedi.

Haber Hafta Sonu‘nda bu akşam vizyon belgesinin seçmen üzerinde etkisini, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır ve Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş değerlendirdi.

2022 FIFA Dünya Kupası’nda grup karşılaşmalarının heyecanı sona erdi. Son 16 turu heyecanı başlıyor. Medyascope Spor Servisi‘nden Kubilayhan Kavrazlı son 16 turunu anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.