Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’nun yemek yediği restorana verilen kapatma cezası kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri ziyaretinde yemek yediği “Sinan Chef” isimli restorana sigara içildiği gerekçesiyle 10 günlük kapatma cezası verilmişti. Medyascope’un restoran yetkililerinden ve CHP Kayseri İl Başkanlığı’ndan edindiği bilgiye göre, ceza iptal edildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’de yemek yediği “Sinan Chef” isimli restorana verilen 10 günlük kapatma cezasında geri adım atıldı. Restoran yetkililerinin ve CHP Kayseri İl Başkanlığı’nın Medyascope’a verdiği bilgiye göre, Talas Kaymakamlığı cezayı kaldırdı.

Medyascope’a konuşan restoran yetkilisi, verilen cezaya kamuoyunda tepki verilmesinden sonra kararın kaldırıldığını belirterek, “Biz restoranı kapatmıştık. Kararın geri çekilmesi için bir şey yapmadık, karar kendiliğinden geri çekildi” dedi.

İşletme sahibi Sinan Yavuz ise restoranın Instagram hesabından dün (29 Aralık) paylaştığı videoda, restoranda 30 Aralık’tan itibaren hizmet verilmeye devam edileceğini belirtti.

Ne olmuştu?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri ziyaretinde toplantı yaptığı ve yemek yediği Sinan Chef isimli restorana, sigara içildiği gerekçesiyle 10 gün kapatma ve 16 bin lira idari para cezası verilmişti.

Verilen cezayı, restoranın sahibi Sinan Yavuz, işletmesinin Instagram hesabından paylaştığı videoda duyurmuştu. Yavuz, restoranın 8 Ocak’ta açılacağını ve 400 kişilik rezervasyonlarını iptal ettiklerini söylemişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.