Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MTA, KKTC projeleri için ihale açtı

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) projeleri için ihale açtı. 21 Ağustos Pazartesi günü MTA Genel Müdürlüğü’nde düzenlenecek ihaleyi kazanan firmadan en geç 15 gün içerisinde işe başlaması ve 90 gün içerisinde de projeyi tamamlaması bekleniyor.

MTA’nın internet sitesinden 11 Ağustos’ta paylaşılan duyuruda şöyle denildi: “Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Projelerinin Hazırlanması ve Yürütülmesi Hizmet Alımı Usul ve Esasların 15 inci maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.”

Tekliflerin 21 Ağustos Pazartesi saat 10:30’a kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü’ne elden teslim edilmesi ya da iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderileceği ifade edildi. Öte yandan ihale metninde isteklililerin teklif ettiklerin bedelin en az yüzde 3’ü kadar geçici teminat yatırmaları gerektiği de belirtildi.

Kaynak: Bugün Kıbrıs

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.