Formulacope #50: Meksika GP ardından | Leclerc-Perez ve Piastri-Tsunoda kazasında kimler suçlu? | Daniel Ricciardo, Red Bull koltuğuna oturacak mı?

Medyascope Spor’un podcasti “Formulascope” 50. bölümü ile karşınızda! 

Doğa Üründül, Muhammed Kaya ve Mete Ünal, Formulascope’un 50. bölümünde; sezonun 20. yarışı Meksika Grand Prix’sini, ev sahini pilot Sergio Perez ile Charles Leclerc’in başlangıçtaki kazasını, Lewis Hamilton’ın ikinciliği, Ferrari pilotlarının sıralama turlarındaki harika performansını, Daniel Ricciardo’nun yarış temposunu ve Oscar Piastri ile Yuki Tsunoda kazasını konuştu.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.