Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Eğitim 360° (65): Eğitim İzleme Raporu 2023’te Öne Çıkanlar

Eğitim Reformu Girişimi (ERG), Eğitim İzleme Raporları’nı (EİR), 2008’den beri her sene yayımlıyor. EİR’lerde eğitim politikaları göstergeler, üst politika belgeleri ve ulusal ve uluslararası araştırmalardan istifade edilerek izleniyor ve değerlendiriyor. ERG bunu her çocuğun hakkı olan nitelikli eğitime erişimini mümkün kılacak eğitim politikalarının yapılmasına katkı sağlamak amacıyla yapıyor. Eğitim İzleme Raporları’nın 16.’sı olan Eğitim İzleme Raporu 2023, 24 Kasım’da kamuoyuyla paylaşıldı. Medyascope TV ve Eğitim Reformu Girişimi işbirliğiyle ekrana gelen Eğitim 360°’ın bu bölümünde EİR 2023’te ele alınan başlıklar ve bu başlıklar altında öne çıkan bulgulardan bahsedildi. Program, Politika Analisti Ekin Gamze Gencer’in moderasyonu ve Politika Analistleri Özgenur Korlu ve Sinem Sefa Akay’ın katılımıyla gerçekleşti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.