Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gezi eylemlerinin “Palalı Sabri”si öldürüldü

Gezi olaylarında eylemcilere palayla saldırması nedeniyle “Palalı Sabri” olarak anılan Sabri Çelebi, silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Gezi olayları sırasında eylemcilere palayla saldıran ve bu nedenle de “Palalı Sabri” olarak anılan Sabri Çelebi, dün gece (1 Şubat) İstanbul-Beyoğlu’nda Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silah saldırı sonucu öldürüldü.

Dün gece saatlerinde Beyoğlu’nda otomobiliyle ilerleyen Çelebi, bir grup tarafından durduruldu. Çelebi ve gruptakiler arasında tartışma çıktı. Daha sonra gruptaki bir kişi Çelebi’ye ateş ettikten sonra kaçtı.

İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Ambulansla hastaneye götürülen Çelebi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.