Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tel Aviv’de bir barı tarayan ve 2 kişiyi öldüren saldırgan böyle görüntülendi

23 Aralık’tan beri terör saldırlarında 23 kişinin hayatını kaybettiği İsrail’de bugün öğlen saatlerinde bir saldırı daha gerçekleşti. Tel Aviv’de bir bara rastgele ateş eden saldırgan 2 kişi öldürürken en az 7 kişiyi de yaraladı.

Güvenlik kameralarınca görüntülenen failin, saldırdığı barın kapı komşusu olan süpermarketten önce alışveriş yaptığı ve hemen ardından da katliama giriştiği anlaşıldı. Makineli tüfekle saldıran genç erkeğin yüzünü maskeyle kapatmaması dikkat çekti. Polis saldırganı yakalamak operasyona başlatırken, saldırının bir terör eylemi olup olmadığı konusunda henüz bir netlik kazanmadı.

Video saldırı ardından You Tube’da yayınlanan görüntülerden derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.