Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İraklı gençlere ilham olan yetenekli Adel de IŞİD kurbanı

IŞİD’ın Irak’ın başkentinde gerçekleştirdiği intihar saldırılarında ölen 125 kişi arasında, ülkede özellikle gençler arasında popüler olan Adel Al-Jaf -nam-ı diğer Adel Euro- da var. Pek çok yeteneğiyle Iraklı gençlere ilham olan Adel Euro hem dans ediyor, hem film çekiyor, hem de filmlerinde oyunculuğunu ortaya koyuyordu. 2001’de bir konserini izlediği Michael Jackson’dan ilham aldığını söyleyen Adel Euro, 2015’de BBC’de yayınlanan “Bağdat’ta dans etmek” başlıklı yayınında Batı basınında yer almıştı.

Adel Euro’nun çektiği ve bizzat kendisinin rol aldığı “Antreman sadece kendimle berabermişim gibiydi” adlı dans ve pandomim gösterisi:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.