Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Bayramoğlu, Yeni Şafak’tan ayrıldı

15 yıldır Yeni Şafak gazetesinde yazarlık yapan Ali Bayramoğlu, yazıları nedeniyle sorunlar yaşadığını açıklayarak gazetedeki yazılarına son verdi ve ayrıldı.

Ali Bayramoğlu, twitter hesabında yaptığı açıklamada, “15 yıldır yazarlığını sürdürdüğüm Yeni Şafak Gazetesi son dönemde yazılarımla ilgili sıkıntılar yaşamaya başladı. Benim de gazetenin buna yönelik tasarruflarını kabul etmem ve beklentisini karşılamam söz konusu değil. Gazete ile aramdaki ‘akit’ sürdürülemez hale gelmiş bulunuyor” diyerek Yeni Şafak’tan ayrıldığını duyurdu.

screen-shot-2016-09-21-at-11-16-40

Bayramoğlu gazetedeki köşesinde 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilan edilen olağanüstü hal (OHAL) uygulamalarını eleştiren yazılar kaleme almıştı. Bu kapsamdaki son yazısı 15 Eylül 2016’da yayımlanan ‘İkaz’ başlıklı yazısıydı.

Bu bağlamdaki diğer yazıları:

10 Eylül 2016 tarihli ‘Ölçü’ yazısı

13 Eylül 2016 tarihli ‘Niyet’ yazısı

14 Eylül 2016 tarihli ‘Tuzak’ yazısı

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.