Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Gaffar Okkan anıldı

Diyarbakır’da anma töreni

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi Sezai Karakoç Bulvarı üzerinde 24 Ocak 2001 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır eski Emniyet Müdürü Gaffar Okkan öldürüldüğü yerde yapılan tören ile anıldı. Gaffar Okkan ile birlikte 5 polis de hayatını kaybetmişti. Törene Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, emniyet teşkilatı, gazi ve şehit aileleri yakınları katıldı. Törene katılanların yaptıkları konuşmalardan sonra dikilen anıta karanfil bırakılmasıyla tören sona erdi.

Sakarya’daki anma töreni

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki kabri başında düzenlenen anma törene, eşi Zerrin Okkan, kızı Sezin Okkan Çalışkan, ailesi, yakınları ile Sakarya Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, askeri erkan, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.