Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

70. Cannes Film Festivali’nin programı belli oldu

17-24 Mayıs tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek olan 70. Cannes Film Festivalinin programı bugün açıklandı. Açılış, Arnaud Desplechin’in “Les Fantômes D’Ismaël” filmiyle yapılacak. Fatih Akın, Michael Haneke, François Ozon, Sofia Coppola, Noah Baumbach, Todd Haynes, Rus Andrei Zviaguintsev, 13 Nisan’da verilecek olan Altın Palmiye ödülü için yarışacak.

Pedro-Almodovar-660x330
(70. Cannes Film Festivali’nin jüri başkanlığını Pedro Almadóvar yapacak)

Jüri Başkanlığını Pedro Almadóvar’ın yapacağı festivalde Alejendro G. Iñárritu ile Emmanuel Lubezki’nin “Carne Y Arena” filmi prömiyerini gerçekleştirecek. Joaquin Phoenix, Colin Farrel, Nicole Kidman, Vincent Lindon, Isabelle Huppert, Adele Haenel gibi isimler kırmızı halıda yürüyecekler.

Ayrıntılı programa buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.