Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Abdullah Gül: “Fethullah Gülen ile görevim süresinde kesinlikle bir görüşmem olmamıştır”

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fethullah Gülen’in Alman radyo kanalı NPR’a verdiği röportajda “50 milletvekili ve Abdullah Gül ile Ahmet Davutoğlu’nun da dahil binlerce kişi beni ziyaret etti.” sözlerini yalanladı.

11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nin twitter hesabından yapılan açıklamada, “11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün bugün bir medya organında hakkında çıkan asılsız haberler ile ilgili açıklamalarıdır. Düşünce, din ve siyaset anlayışım açısından hayatımın hiçbir döneminde yakınlık duymadığım bu örgüt lideri ile; Başbakanlığım, Dışişleri Bakanlığım ve Cumhurbaşkanlığı görevlerim süresinde kesinlikle bir görüşmem olmamıştır” denildi.

Ekran Resmi 2017-07-12 16.22.44

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.