Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Veliefendi Hipodromu’nda operasyon

İstanbul güne Veliefendi Hipodromu’nda çok sayıda polisin katılımıyla yapılan operasyon haberiyle uyandı. Hipodroma giriş ve çıkışları kapatan polis, geniş kapsamlı bir arama gerçekleştirdi. 

veliefendi 1

Sabah erken saatlerinde başlayan operasyon yaklaşık dört saat sürdü ve 9:30 sularında sona erdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın onayı ile Veliefendi Hipodromu’nda arama yaptı. Toplam 678 ahırın bulunduğu hipodromda çeşitli suçlulara yönelik arama gerçekleştiren polis, kanun kaçağı üç şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonun içeriğiyle ilgili henüz detaylı bir bilgi vermeyen polis ahırlar da dahil birçok yerde arama yaptı. Operasyon hakında bir açıklama yapan Türkiye Jokey Kulübü, operasyonu desteklediklerini açıkladı.

“Bu sabah (7 Ağustos 2017) İstanbul Veliefendi Hipodromu’nun pansiyon (ahırlar) bölgesinde kişilere yönelik, narkotik ve asayiş ekipleriyle geniş çaplı bir inceleme yapılmıştır. Türkiye Jokey Kulübü olarak, emniyetimizin zaman zaman gerçekleştirdiği bu tarz uygulamaları sonuna kadar desteklediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Ekran Resmi 2017-08-07 10.57.56

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.