Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Barcelona, La Liga’dan ayrılabilir!

İspanya’nın en üst düzey futbol ligi olan La Liga’da mücadele eden Katalan ekibi Barcelona, Katalonya’nın bağımsızlığını ilan etmesi halinde La Liga’da mücadele edemeyecek.

La Liga başkanı Javier Tebas, referandum sonrası Katalonya’nın bağımsızlığını ilan etmesi durumunda Barcelona’nın La Liga’da yer alamayacağını açıkladı. Tebas, sözlerini “La Liga en iyi düzeyde kalmaya devam eder ama Barcelona, La Liga’dan ayrılırsa Avrupa’nın büyük kulübü olmaktan çıkar” şeklinde sürdürdü.

Yaklaşık olarak 9 milyon Katalonya vatandaşının ve futbolun devlerinden Barcelona’nın kaderini belirleyecek olan referandum, 1 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.