Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA Sezon açılışına Boston Celtics’in yeni transferi Gordon Hayward’ın sakatlandığı an damga vurdu

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA 2017-2018 sezonu oynanan 2 karşılaşma ile başladı. Boston Celtics ile Cleveland Cavaliers ile karşılaştığı maçın ilk çeyreğinin yedinci dakikasında pota altında rakibi ile ribaund mücadelesine giren Gordon Hayward, bir anda yerde kaldı ve sol ayağı kırıldı. Salonda bulunan herkes, Boston Celtics’e yeni transfer olan 27 yaşındaki 2.03’lük Hayward’ın yaşadığı ağır sakatlık karşısında gözyaşlarını ve üzüntülerini paylaştı. Karşılaşma anında ve sonrasında binlerce basketbol sever Hayward’ın sakatlandığı an üzerine üzüntü ve görüşlerini twitter üzerinden paylaştı.

https://youtu.be/fRe-AdlD4uQ

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.