Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Atlasglobal uçaklarına Danimarka’da tehdit uyarısı

Danimarka polisi, Atlas global uçaklarına yönelik bir tehdit bilgisi aldıklarını açıkladı ve bu gerekçeyle Atlasglobal’e ait uçaklardan birinin kalkışına izin verilmedi.

Kopenhag Havalimanı’ndan yapılan açıklamada, tehdidin Atlasglobal’in Avrupa’daki bütün uçaklarına yönelik olduğu belirtildi. Emniyet yetkilileri, havalimanındaki şüpheli durumun incelendiğini bildirdi. Bu gelişmenin ardından 9 kapının kapatıldı.

Başka bir kaynağa göre, söz konusu tehdidin Atlasglobal’in tüm Avrupa seferleri için geçerli olduğu yönünde. Haberin ardından havacılık sektöründe yer alan şirketlerin hisse senetleri ciddi kayıplara uğradı. THY %3, Pegasus da %5’den fazla değer kaybetti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.