Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trump’tan New York Times iddialarına yanıt: “kötü habercilik”

Amerikan New York Times Gazetesi’nin  ABD Başkanı Trump’a yakın isimlere dayandırarak başkanın günde ortalama 4 saat TV izlediği haberine Donald Trump twitter üzerinden cevap verdi.
NY Times’da yer alan haberde, sabah 5.30’da kalkan Trump’ın ağırlıklı olarak muhafazakâr Fox News kanalındaki haber programlarını izlediği, özellikle “Fox & Friends” adlı programı yakından takip ettiği iddia ediliyordu.
ABD Başkanı’nın, Fox News dışında CNN ve MSNBC programlarını da takip ettiği bildirilen haberde, Beyaz Saray’da Trump’ın izlediği 152 santimetre ekran televizyonun kumandasına sadece ABD Başkanı’nın ve teknik personelin dokunduğu iddiasına da yer verilmişti.

Donald Trump New York Times’a bir twitle cevap verdi. Trump’ın twiti şöyle:

“Bu kez NY Times’ta bir başka yanlış haber: Günde  4-8 saat televizyon izliyormuşum – Yanlış! Ayrıca, nadiren de olsa, ikisini de yalan haber olarak değerlendirdiğim CNN veya MSNBC’yi seyrederim. Bir kez ‘televizyondaki en salak adam’ diye nitelendirdiğim Don Lemon’u ise asla izlemedim. Kötü habercilik.”

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.