Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Forbes dergisi, kripto-para dünyasının milyarder zenginlerini listeledi

Artık “bir gecede köşeyi dönmenin mümkün” olduğunu kanıtlayan kripto para dünyasının milyarderlerinin de bir listesi  var. Özgürlük ve zenginlik hayalleriyle başlayan yolculuk, bu kişilerden birer “Silikon Vadisi” finansörü ve “satın al ve unut” yatırımcısı yaratmış durumda.

Finans ve iş dünyasıyla ilgili haberleriyle tanınan Forbes dergisi, ilk kripto-para zenginleri listesini yayınladı. Bu alanda bir ilk olma özelliği olan liste, elde tutulan kripto para miktarı, kripto para ticaretinden elde edilen kar ve kripto paraya bağlı şirket hisselerine dayanıyor.

Ekran Resmi 2018-02-08 16.07.00

Listeyle beraber yapılan açıklamada, bu listenin, 1982’de yapılan “Amerika’nın en zengin 400 ismi” listesiyle benzer amaçla hazırlandığı ve bu denli bir zenginliğin gölgede bırakılmayıp kamuya açıklanmasının kamusal bir fayda yarattığı belirtiliyor.      

Bitcoin Fonu yöneticisi Brock Pierce kripto para ile zenginleşmeyi “Bu gezegende bir trilyon canlıyı olumlu şekilde etkileyen biri için trilyoner olma fırsatıdır” sözleriyle açıklıyor.

   

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.