Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Katliamdan 5 gün sonra Osmangazi Üniversitesi Rektörü istifa etti

Dört kişinin öldürüldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin Rektörü Hasan Gönen istifa etti. Gönen yaptığı açıklamada, “Devletimizin bekası, soruşturmanın selameti ve üniversitem başta olmak üzere devlet kurumlarımızın yıpratılmaması adına, görevimden istifa ediyorum” dedi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim görevlisi Volkan Bayar, üniversitede gerçekleştirdiği saldırı sonucunda dört kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıda dekan yardımcısı Mikail Yalçın, fakülte sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak hayatını kaybetmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.