Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ahmet Davutoğlu: “Milletvekili adayı olmayacağım. Erdoğan hepimizin adayıdır”

Eski Başbakan ve AKP Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, 24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Davutoğlu, AK Parti dışında hiçbir siyasi faaliyette bulunmayacağını mevki ve makam beklentisi de olmadığını da söyledi. Davutoğlu, “Recep Tayyip Erdoğan hepimizin adayıdır” dedi.

Ahmet Davutoğlu, 2 gün önce 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesine ilişkin de şunları söyledi:  “Geçtiğimiz günlerde Abdullah Gül’ün davetiyle görüşmemizde birçok spekülatif yorum yapıldı. Birlikte çalıştığım cumhurbaşkanının benimle görüşme davetinde bulunduğunda bir yerine getiririm. Bu tür spekülatif haberlere izin vermem.” dedi.

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.