Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünya Kupası’nda Neymar’dan rekor: Tam 14 dakikayı yerde geçirmiş

Dünya Kupası’nda 2 gol atan Neymar, saygıyı hak eden bir performans sergiliyor. Ama Neymar’ın futbolseverleri çıldırtan, kendisini de şaka konusu haline getiren bir huyu var: Kendini yere atması.

İsviçre televizyon kanalı RTS, oyuncunun yerde geçirdiği zamanı hesaplamış: 4 maçta tam 14 dakika.

https://www.youtube.com/watch?v=2Am9Ek9WlgU

2018 Dünya Kupası’nın en çok faul yapılan oyuncusu da yine Neymar oldu. Her müdahale ve mücadeleyi lehine çevirmeyi çok iyi bilen Neymar, her düşüşüne kendinden bir şeyler katıyor ve ortaya dramatik sahneler çıkıyor.

İnternette hızlıca yayılan meme’leri, karşı takım antrenörlerinin eleştirileri ve hatta efsane eski oyuncu Eric Cantona’nın kendisiyle dalga geçen skecini de ciddiye almayan Neymar, oyunculuğa tam gaz devam edip, Meksika maçında da tam 5 dakika 30 saniye yerde yatmış ve tek başına maçın uzatma süresinden fazlasını tüketmiş.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.