Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

25. İstanbul Caz Festivali kapanışını rock tarihinin unutulmaz seslerinden Robert Plant ile yapacak

25. İstanbul Caz Festivali kapanışını yarın rock müziğin dev isimlerinden biriyle yapıyor. Led Zeppelin grubuyla rock tarihinde derin bir iz bırakan Robert Plant, grubu The Sensational Space Shifters eşliğinde, yarın akşam 21.00’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Bu sene çıkan Carry Fire isimli albümünden şarkılar seslendirecek olan vokalist 11 yıl önce de İstanbul’da müzikseverlerle buluşmuştu.

Robert Plant, “Led Zeppelin ne zaman bir araya gelecek” sorularına aldırış etmeden müzikal kariyerine 11. solo albümüyle devam ediyor. 70’ine merdiven dayayan müzisyen yeni seslerin peşinden koşmaya devam ediyor. Son albümünde ud, viyolonsel, blues gitar karışımı ve elektronik altyapılar yer alıyor.

İstanbul Caz Festivali’nin Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ile yaptığı ortak çalışma kapsamında mültecilerin de konserde yer alması sağlanacak.

Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı ve Habitat Derneği işbirliğiyle, yaklaşık 200 mültecinin konsere katılması hedefleniyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.