Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Avustralya’da kaçırdıkları kadını köprüden aşağı attılar, kadın kurtulunca yakalandılar

Avustralya’nın Sydney şehrinde, kaçırdıkları kadını köprüden atan dört kişi, mucize eseri hayatta kalan kadının şikâyeti üzerine cinayete teşebbüs ve rehin alma suçlamalarından tutuklandı.
Mağdur kadını bir gece iki gün alıkoyan failler daha sonra bir arabanın bagajına koydukları kadın ile Sydney şehrinin içinden geçti. Şehre yakın Hawkesbury Nehri’nde duran failler, kadını 7 metrelik köprüden aşağı attı. Olayı küçük sıyrıklarla atlatarak karaya çıkmayı başaran kadın en yakın karakola giderek şikâyetçi oldu. 19 yaşındaki mağdur kadın polise verdiği ifadede failleri daha önceden tanıdığını, iki gün boyunca iradesi dışında rehin tutularak işkence gördüğünü belirtti.
Failler tarafından çekilen olayın görüntüleri de ortaya çıktı:
 
Failler 2 genç kadın ve 2 erkek
Polis, 19 ve 17 yaşlarında iki kadın ile 22 ve 16 yaşlarında iki erkeği olayla bağlantı olarak tutukladı. Dört fail de cinayete teşebbüsten yargılanacak. Sydney polisinin soruşturması devam ediyor.

Mağdurun babası da Facebook’dan bir açıklama yaptı ve süreci yöneten polis memurlarına teşekkür etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.