Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Devlet Bahçeli: “Hükümet stokçuluk yapanları, yabancı ülkelere sermaye kaçıranları mutlaka deşifre etmelidir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında MHP’li vekillere seslendi. Bahçeli konuşmasında hükümete “Ekonomik fırtınada stokçuluk yapanlar, yabancı ülkelere sermaye kaçıranlar bulunmalı’’ uyarısında bulundu.

Bahçeli’nin partisinin grup toplantısındaki konuşmasından satırbaşları şöyle:

‘’Seçim beyannamemizdeki tüm vaatlerin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Yorulmak yok, vazgeçmek yok, gevşeklik hiç yok. Ya başaracağız ya başaracağız, ortası yok. Hiç kimsenin, hiçbir oluşumun hikmetine muhtaç değiliz. Hiç kimsenin kollamasına korumasına da ihtiyaç da duymuyoruz. Bize milletin desteği yeter. Biz Türk milletinin ta kendisiyiz.

Küresel ısınma, buzulların erimesi, çevre kirliliği, çölleşme, orman alanlarının yok edilmesi, doğal afetler, iklim değişiklikleri insanları meşgul eden temel meseleler arasındadır. Denizlerdeki petrol platformlarındaki kazalarda sızan binlerce ton ham petrol denizleri kirletirken deniz canlıların ölümüne neden olmaktadır. Uluslararası toplum çevre felaketlerine çare bulmak zorundadır. Doğal afetlerdeki sıklık üzerinde kararlı şekilde düşünülmeli, emek ve çaba harcanmalıdır. Medyada Kırbaç kasırgası olarak isimlendirilen fırtınanın ülkemizin teğet geçmesi bizleri memnun etmiştir. Elbette acılar paylaşıldıkça azalacaktır.

Ekonomik fırtına tutulduğunda fırsatçılık yapan kim varsa milli mensubiyeti idrak edemeyenlerdir. Vatandaşlarımız ne içelim ne yiyelim derdindeyken, kurdaki artışları fırsata çevirenlerde nasıl bir ahlak anlayışı vardır. Stokçuluk yapanlar, yabancı ülkelere sermaye kaçıranlar mutlaka deşifre edilmelidir.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.