Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Genel Sekreteri Paçacı: “Gece karanlığında bir kadının kapısına adam yollamak mafyanın raconunda bile yoktur”

İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, “Gece karanlığında bir kadının kapısına adam yollamak geçtik Türk töresini, affettirmeye pek hevesli olduğu mafyanın raconunda bile yoktur” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin attığı tehdit içeren twitt’in ardından dün gece bir grup MHP’li, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul’daki evinin önüne gelerek slogan atmıştı. Bu olay üzerine İYİ Parti yöneticileri ve parti üyeleri bu sabah Akşener’in evinin önünde toplandı. Evin önünde basına açıklama yapan İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı şunları söyledi:

“Yaşananlar göstermiştir ki siyasi zeminde sözün bittiği, tuzun koktuğu eşiğe gelmiş bulunuyoruz.

Bir kadını tehdit etmek, bir kadının yoluna pusu atmak, gece karanlığında bir kadının kapısına adam yollamak, geçtik Türk töresini, affettirmeye pek hevesli olduğu mafyanın raconunda bile yoktur.

Türkiye’nin Erdoğan-Bahçeli ortaklığı tarafından derin bir siyasi, idari ve ekonomik krize sürüklenmesi karşısında, İYİ Parti’nin sözü ve duruşu milli vicdanda karşılık bulmuştur.

İYİ Parti olarak, kriz, af teklifi ve ikinci kozmik oda vakası olan McKinsey anlaşması konularında, mağdurun, mazlumun, milletin yanında durduk. Bu karanlıkta Türk Milleti’nin işaret fişeği olduk. Hakikati en gür sesle haykırdık ve duyurduk.

81 milyon emin olsun ki, böyle yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin ‘git’ dediği yere kadar gideceğiz, ‘ol’ dediği yerde olacağız.

İYİ Parti’ye kurulmak istenen ‘kriminalize etme kumpası’na düşmeyeceğiz. Meşru siyaset zeminini hiçbir surette terk etmeyeceğiz. Sözü ayağa düşürmeyeceğiz.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin perşembe akşamı attığı Tweet mesajının ardından bir grup MHP’li, gece yarısı İstanbul Beylerbeyi’ndeki evinin önüne gidip Akşener’i protesto etmişti.

Meral Akşener gece yarısı evine gelenlere ilişkin videoyu kendi Twitter hesabından paylaşmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.